Hallikauden 2014-2015 treenipaikkahaku on käynnissä

Lokakuussa siirrymme jälleen sisäharjoittelukauteen, jolloin myös agilityn treeniryhmäjaot tehdään uudelleen. Jokaisen tulee itse hakea paikkaa harjoitteluryhmään 14.9.2014 mennessä. Harjoittelupaikkaa haetaan täyttämällä Harjoituspaikkahakemus hallikaudelle 2014-2015 ja toimittamalla se omalle koulutusohjaajalle tai jollekin johtoryhmän jäsenelle.

Huomaathan, että ollakseen oikeutettu ryhmäharjoittelupaikkaan talvikaudelle 2014–2015 on jäsenen kerättävä vähintään 10 talkoopistettä edellisen keräyskauden aikana (ks. tarkemmat ohjeet talkoopisteiden keruusta).

Myös uusia kouluttajia tarvitaan jatkuvasti, ja jokainen kemkolainen voi ilmoittaa halukkuutensa toimia kouluttajana tällä lomakkeella. Toimitathan ilmoittautumisesi kouluttajaksi johtokunnalle viimeistään 14.9.2014, jotta meillä on tieto kaikista kouluttajista ja koulutuslajeista suunnitellessamme hallikauden kursseja ja treeniryhmien aikatauluja.