Kemkolaisille menestystä piirinmestaruuskisoissa

Kemin Koiraharrastajat oli vastuussa Lapin kennelpiirin vuoden 2014 agilityn piirinmestaruuskilpailujen järjestämisestä. Niin yksilö- kuin myös joukkuepiirinmestaruuksista kisattiin KemKon kentällä lauantaina 30.8.

Kemkolaiset menestyivät hienosti kovassa kilpailussa: Yksilökisoissa Ritva & Iina nappasivat maksien piirinmestaruushopeaa ja Juha & Dana puolestaan pronssia! Lisäksi Seija & Nuusku sijoittuivat kisassa kolmanneksi, mutta he eivät kilpailleet piirinmestaruudesta.

Joukkuekisassa Kemkon minijoukkue otti piirinmestaruuspronssia! Joukkueessa kilpailivat Ritva & Eve, Venla & Usva, Janne & Taika ja Juha & Tete (kuvassa). Lisäksi Kemkon medijoukkue sijoittui piirinmestaruuskisassa neljänneksi.

Kemkon minijoukkue

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s