Syyskokous ja pikkujoulut

Kemin Koiraharrastajat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 1.11.2014 klo 15.00. Kokouspaikkana toimii Kemin Ajotilaus Oy:n mökki, Ajoksentie 391. Esillä sääntöjen määräämät asiat. Kaikki jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan kokoukseen! Syyskokouksessa palkitaan myös vuoden 2014 kerhonmestarit.

Kokouksen jälkeen jatkamme illanviettoa pikkujoulujen merkeissä. Juhlien tarjoilut löytyy seisovasta pöydästä; ateriana riistakäristys, perunamuusi, fetasalaatti, savulohisalaatti, rieska yms. Aterian hinta on  10 € /henkilö, ja maksu tulee suorittaa etukäteen Kemkon tilille, viite 440. Ennakkoilmot Seijalle tai Ritvalle viimeistään sunnuntaina 26.10. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s