KemKo tiedottaa

Kemin Koiraharrastajien kotisivuja on päivitetty viime päivinä. Vuoden 2014 aikana valioituneiden koirien tiedot on lisätty Valiot-sivulle. Myös Vuoden koirat 2014 on päivitetty. KemKo onnittelee kaikkia menestyneitä jäseniään!

Kevään 2015 aikana on järjestetty agilityn alkeiskursseja ja jatkokurssi. Alkukesälle on suunniteltu ainakin pentukurssia. Alkavista kursseista tiedotetaan Koulutus-sivustolla lajikohtaisesti.

Kemin Koiraharrastajien jäsenlehti Kemkolainen 2015 julkaistiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelkästään sähköisenä lehtenä. Kemkolaista pääset lukemaan kotisivujen Jäsenyys-osiosta – kohdasta Kemkolainen. Kemkolaisen 2015 sivuilla 41–42 on kerrottu, millä tavoin kaikki jäsenet voivat osallistua KemKon kotisivujen sisällöntuotantoon.

AGIHARRASTAJAT HUOM! Olemme ottaneet käyttöön sähköisen hakulomakkeen koskien kesän treeniryhmiin hakua. Hakulomakkeen löytää kotisivujen kohdasta Koulutus –> Agility –> Ryhmäpaikkahakemus. Hakemukset tulee jättää viimeistään sunnuntaina 19.4.2015.

Kemin Koiraharrastajat ry:n kevätkokous järjestettiin 24.3.2015. Kokouksessa muun muassa päätettiin hallin laajentamisesta kesän 2015 aikana: alkukesästä tehdään pohjatyöt, ja hallin varsinainen rakennusurakka sijoittuu loppukesään, joten merkatkaahan kalenteriin viikonloput varatuiksi talkootöihin. 😉 Lisäksi kokouksessa palkittiin vuoden koirat 2014 sekä viime vuoden aikana valioituneet koirat.

Vuosikokous_palkitut_1

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s