KemKon hallin laajennusosa valmistumassa

KemKon ahkerat jäsenet ovat syksyn aikana talkoilleet harjoitteluhallimme lähes tuplakokoiseksi!

Halli on rakennettu vuonna 2010 täysin talkoovoimin ja pelkästään koiraharrastuskäyttöön. Hallin alkuperäinen koko oli 16 x 20 m (320 m2), ja laajennuksen jälkeen harjoittelutilaa on 16 x 38 m (608 m2).

Halli on tarkoitettu pääasiassa KemKon jäsenten käyttöön, mutta harjoitteluaikaa voidaan tarjota myös ulkopuolisille koiraharrastajille. Tähän tarkoitukseen on varattu lauantaipäivät klo 15:00 eteenpäin. Vuokrahinta on 250 euroa kuukaudessa/ 2 tunnin viikottainen vuoro (vuokrahinta ei sisällä hallissa olevien agilityesteiden käyttöä). Yhteydenotot: Janne Tuominen.

KemKon hallitalkoot_1

Kuvat: Taru Mäkimartti

KEMKON JÄSENET HUOM! Loppuvuoden 2015 hallimaksu (60 eur) tulee maksaa viimeistään 30.10. Laajennuksen myötä tulevien vuosien hallimaksuja tullaan korottamaan jonkin verran lämmityskulujen kasvaessa. Kevään hallimaksun suuruudesta päätetään syyskokouksessa.

 

Mainokset