KemKon hallin laajennusosa valmistumassa

KemKon ahkerat jäsenet ovat syksyn aikana talkoilleet harjoitteluhallimme lähes tuplakokoiseksi!

Halli on rakennettu vuonna 2010 täysin talkoovoimin ja pelkästään koiraharrastuskäyttöön. Hallin alkuperäinen koko oli 16 x 20 m (320 m2), ja laajennuksen jälkeen harjoittelutilaa on 16 x 38 m (608 m2).

Halli on tarkoitettu pääasiassa KemKon jäsenten käyttöön, mutta harjoitteluaikaa voidaan tarjota myös ulkopuolisille koiraharrastajille. Tähän tarkoitukseen on varattu lauantaipäivät klo 15:00 eteenpäin. Vuokrahinta on 250 euroa kuukaudessa/ 2 tunnin viikottainen vuoro (vuokrahinta ei sisällä hallissa olevien agilityesteiden käyttöä). Yhteydenotot: Janne Tuominen.

KemKon hallitalkoot_1

Kuvat: Taru Mäkimartti

KEMKON JÄSENET HUOM! Loppuvuoden 2015 hallimaksu (60 eur) tulee maksaa viimeistään 30.10. Laajennuksen myötä tulevien vuosien hallimaksuja tullaan korottamaan jonkin verran lämmityskulujen kasvaessa. Kevään hallimaksun suuruudesta päätetään syyskokouksessa.