Mitalisadetta piirinmestaruuskisoissa

Lapin piirinmestaruuskisat järjestettiin tänä vuonna Rovaniemellä lauantaina 20.8. Ensin kisattiin kaksi ykkösluokan rataa, sen jälkeen kaksi kakkosluokan rataa, ja niiden jälkeen kolmosluokkien piirinmestaruusradat. Lopuksi illan kruunasi vielä joukkuekisa yhdellä radalla.

minit

Mineissä KemKolle pm-hopeaa (kuva: Tiina Maunu).

Piirinmestaruusradat kisattiin säkäjärjestyksessä mini-medi-maksi. Mineissä KemKoa edustivat Venla Tuominen ja Usva, Juha Alaperä ja Tete, Jaana Ketola ja Vili, Jukka Yliruokanen ja Papu, Janne Tuominen ja Taika sekä Kirsi Yliruokanen ja Kiti. Jaana Ketola ja Vili tekivät yhteistuloksen 6,10 ja saivat näin ollen piirinmestaruuspronssia. Muut kemkolaiset eivät valitettavasti saaneet kahta tulosta.

Medeissä KemKoa edustivat Ritva Tuominen ja Eetu, Jaana Ketola ja Luka sekä Ritva Tuominen ja Veeti. Ritva Tuominen ja Veeti olivat yhteistuloksissa sijalla 10. Jaana Ketola jatkoi upeaa päiväänsä parantaen minisijoitustaan yhdellä pykälällä saaden Lukan kanssa piirinmestaruushopeaa.

medit

Myös medeissä KemKolle pm-hopeaa (kuva: Tiina Maunu).

Makseissa KemKoa edustivat Juha Alaperä ja Dana, Essi Matinlassi ja Otso, Seija Kekäläinen ja Nuusku, Janne Tuominen ja Tessa, Julia Nevalainen ja Unna, Seija Kekäläinen ja Neccu, Tiina Maunu ja Senni, Ritva Tuominen ja Iina sekä Fanny Dianoff ja Dino. Seija Kekäläinen ja Neccu olivat yhteistuloksissa sijalla 12, Janne Tuominen ja Tessa sijalla 11, Ritva Tuominen ja Iina sijalla 9, Julia Nevalainen ja Unna sijalla 7, Juha Alaperä ja Dana sijalla 5 ja Essi Matinlassi ja Otso sijalla 4.

Joukkuekisassa KemKoa edusti mineissä kaksi joukkuetta, medeissä yksi joukkue ja makseissa kolme joukkuetta. KemKon minijoukkue 1 sijoittui kuudenneksi ja kakkosjoukkue sai piirinmestaruushopeaa. Kakkosjoukkueessa kisasivat Jaana Ketola Vilin ja Ronin kanssa, Juha Alaperä ja Tete sekä Venla Tuominen ja Usva. Jaana Ketola ei vieläkään suostunut luopumaan palkintosijoista vaan jatkoi minijoukkueessa siitä, mihin yksilökisassa jäi.

KemKon medijoukkue sijoittui piirinmestaruushopealle. Joukkueessa kisasivat Jaana Ketola ja Luka, Ritva Tuominen Eetun ja Veetin kanssa sekä Essi Matinlassi ja Järvinen. Näin Jaana Ketola kruunasi päivänsä saldon neljännellä palkintosijalla!

maksit

Makseissa KemKo valloitti ykkös- ja kolmospalkintopallin (kuva: Tiina Maunu).

KemKon x-rotuisten maksijoukkue ei valitettavasti saanut tulosta. Sen sijaan maksijoukkue 2 nappasi pronssia sekä maksijoukkue 1 kultaa. Maksijoukkue 2:ssa kisasivat Janne Tuominen ja Tessa, Noora Kekäläinen ja Alma sekä Julia Nevalainen Unnan ja Islan kanssa. Piirinmestaruuteen kiitäneessä maksijoukkue 1:ssä kisasivat Tiina Maunu ja Senni, Fanny Dianoff ja Dino, Ritva Tuominen ja Iina sekä Juha Alaperä ja Dana.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s