Ideoi uusi logo KemKolle!

Nyt on aika päivittää Kemin Koiraharrastajien logo! Onko juuri sinulla loistava idea siitä, miltä tulevan logon tulisi näyttää?

Logon ideointikilpailuun voivat osallistua kaikki KemKon jäsenet sekä heidän perheenjäsenensä. Osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia graafisen suunnittelun taitoja, sillä ehdotuksen pohjalta tehdään myöhemmin varsinainen logo. Tässä vaiheessa siis riittää, että olet jotenkin piirtänyt tai sanallisesti kuvannut ideasi siitä, miltä haluaisit tulevan logon näyttävän. Jokainen voi jättää niin monta ehdotusta kuin haluaa. 🙂 Ehdotukset tulee jättää viimeistään 22.2., jonka jälkeen seuran FB-ryhmässä järjestetään äänestys johtokunnan valitsemista ehdotuksista.

Logon ideoinnissa kannattaa muistaa seuraavat asiat:

  • Logon tulee olla tarpeeksi yksinkertainen, jotta se toimii myös pienessä koossa.
  • Logon yhteyteen tulee myös teksti ”KemKo”, joten voit jo valmiiksi ehdottaa, miten tämä teksti sijoittuisi logoehdotuksesi yhteyteen.
  • Logossa tullaan käyttämään KemKon värejä (lila, keltainen, musta), joten halutessasi voit ehdottaa, miten nämä värit näkyisivät ehdotuksessasi.

***

Kilpailuaika: 1.2.–22.2.2019

Ehdotusten jättäminen: Jätä ehdotuksesi paperimuodossa KemKon hallin postilaatikkoon viimeistään 22.2. TAI lähetä se johtokunnalle s-postitse osoitteeseen: keminkoiraharrastajat@gmail.com. Ehdotuksen yhteydessä tulee olla sen suunnittelijan nimi. Kisaan voi osallistua useammalla ehdotuksella.

Äänestys: Johtokunta päättää, mitkä ehdotuksista osallistuvat äänestykseen. Nämä logoideat julkaistaan nimettöminä KemKon Facebook-ryhmässä. KemKon jäsenillä on oikeus äänestää suosikkiaan, ja eniten ääniä saaneesta ehdotuksesta laaditaan seuralle uusi logo.

Palkinto: Logoideakilpailun voittaja saa työpanoksestaan 10 talkoopistettä.

***

Ehdot:

  • Kilpailuun osallistuja antaa KemKolle oikeuden hyödyntää ideaansa logon toteuttamisessa.
  • KemKolla on oikeus muokata esitettyä ideaa siten, että se täyttää logon vaatimat edellytykset (esim. koko ja värit).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s