Ilmoittaudu Jari Keinäsen koulutukseen (30.–31.3.2019)

HOX!

Maksutiedot on lähetetty henkilökohtaisesti jokaiselle osallistujalle – jos et ole saanut viestiä, ota yhteyttä miisasaukkonen@gmail.com.

***

Agikoira – ongelmia lähdössä pysymisessä tai keinun suorittaminen on epävarmaa?
Kotikoira – räyhääkö koira remmissä tai käyttäytyy epävarmasti vieraita kohtaan?
Tokokoira – ongelmia vireessä tai kisasuorituksissa?

Onpa ongelmasi iso tai pieni, liittyypä se arjen haasteisiin tai kilpailusuoritusten parantamiseen, olet tervetullut koulutukseen! Koulutus sopii niin kotikoirien kuin kisakoirienkin omistajille. Koulutuksen teemana on koiran käyttäytyminen ja oppiminen. Päivän aikana saat tietoa mm. luonneominaisuuksista ja miten koira oppii asioita. Koulutuksen alussa on luento-osuus (lauantaina), ja loppuaika käytetään koirakoiden ongelmien ratkaisuun. Koirakkopaikkoja on molemmille päiville vain 10, kuuntelupaikkoja rajoittamaton määrä.

Jari Keinäsellä on yli 30 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta. Hänellä on takanaan pitkä ura työkoiranohjaajana, kokemusta tuhansien koirien kouluttamisesta ja koirien kanssa kilpailemisesta. Hän on lisäksi toiminut ammattiin valmistuneiden eläintenkouluttajaopiskelijoiden opettajana, ja hänet voit tavata myös Kennelliiton luonnetestituomarin työssä.

Hinnat:
70 € / koirakkopaikka, 20 € / kuuntelupaikka

Koirakkopaikkoja on molemmille päiville 10, ja paikkoja on jäljellä enää kaks (muokattu 13.3.2019). HUOM! Koulutus on kaksipäiväinen, eli sunnuntain koirakkopaikoilla olevat osallistuvat myös lauantaipäivään, jolloin pidetään kaikille yhteinen luento-osuus. Kuuntelupaikoilla olevat saavat osallistua kumpaankiin päivään samaan hintaan.

Koirakkopaikka on sitova, ja maksu tapahtuu heti ilmoittautumisen jälkeen. Paikka on sinun maksusuorituksen suoritettuasi. Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tulosi peruuntuu, voit myydä itse myydä paikkasi eteenpäin. Sunnuntaipäivä toteutuu, jos kaikki koirakkopaikat saadaan myytyä.

Ilmoittautumiset tapahtuman julkaisuun Facebookissa, tai suoraan Miisalle (miisasaukkonen@gmail.com).

Koulutus järjestetään Kemissä, Kemkon hallilla (Eteläntie 227).
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan lähempänä.

Nyt on koulutus, johon kannattaa ehdottomasti kaikenlaisten koiranomistajien osallistua! Kuuntelupaikallakin oppii PALJON. Koirakkopaikoilla nopeat syövät hitaat. 🙂 Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s