Piirinmestaruuksia seuraan!

Kemko järjesti viikonloppuna viralliset agilitykisat, joiden yhteydessä kisattiin myös Lapin piirinmestaruuksista.

Piirinmestaruuksia juostiin seuraan useampi kappale:

Medien yksilöissä pronssisijalle sijoittui Noora Leppikangas ja beagle Hugo (Hugo), ja maksien yksilöissä niin ikään myös pronssisijalle Ritva Tuominen ja bordercollie Iina (Muttaburra Pure New Wool).

Joukkuekisassa medien hopean vei Kemkon joukkue (Hannele Rousu ja Rhianna (Amor’jade Dangerous Daydream), Venla Tuominen ja Oona (Pirpanan Eternal Dream) sekä Heidi Ylitalo ja Minni (Pirpanan Full of Love)). Hienosti ykköspallille sijoittui Kemkon toinen medijoukkue, jonka kaikki koirakot suoriutuvat radalta 0-tuloksella (Fanny-Maria Dianoff ja Järvinen (Tricky Blue’s First Blue Boy), Ritva Tuominen ja Eetu (Akiliinan Each For All) sekä Noora Leppikangas, Hugo (Hugo) ja Kio (Kio))!

Joukkuekisassa myös Kemkon maksijoukkue suoriutui upeasti ykkössijalle (Seija Kekäläinen ja Ninja (Tingelbergin Tweet Queen), Fanny-Maria Dianoff ja Dino (Ardiente Querrero Orgulloso) sekä Ritva Tuominen, Noita (Kuunvarjon Hiiden Lintu) ja Iina (Muttaburra Pure New Wool))!

Onnea uusille piirinmestareille ja kiitos kaikille kisoihimme viikonlopun aikana osallistuneille!