Johtokunta tiedottaa

Kemin kaupungin suositusten mukaisesti KemKossa ei järjestetä ryhmäharrastustoimintaa eli ohjattuja yhteistreenejä ajalla 5.11.–31.12.2020. Maksulliset treenit siirretään myöhempään ajankohtaan. Ryhmille varatut treenivuorot pysyvät kuitenkin voimassa, eli ryhmän jäsenet voivat omalla treenivuorollaan yksittäin käydä treenaamassa lämmitetyssä hallissa. Treeniryhmissä tulee ryhmänvetäjien johdolla sopia, miten tämä järjestetään niin, ettei hallissa ole useampaa henkilöä samaan aikaan harjoittelemassa.

Hallia saa 5.11.–31.12. käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun normaaliin tapaan (ilman lämmitystä) varattujen treenivuorojen ulkopuolella. Tällöinkin tulee tietysti huolehtia käsihygieniasta ja käyttää tarvittaessa kasvomaskia. Huolehditaan, että hallia käyttää vain yksi henkilö kerrallaan, mutta saman talouden edustajat voivat halutessaan treenata yhdessä huomioiden yleiset ohjeistukset. Lämpimiä maksullisia treenivuoroja voi myös varata normaaliin tapaan, mutta kuten muissakin treeneissä, treenataan silloinkin yksin tai oman talouden kesken.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s