Jari Keinäsen koulutus 18.9.2021


KOIRAKKOPAIKAT TÄYNNÄ!

Agikoira – ongelmia lähdössä pysymisessä tai keinun suorittaminen on epävarmaa?
Kotikoira – räyhääkö koira remmissä tai käyttäytyy epävarmasti vieraita kohtaan?
Tokokoira – ongelmia vireessä tai kisasuorituksissa?

Onpa ongelmasi iso tai pieni, liittyypä se arjen haasteisiin tai kilpailusuoritusten parantamiseen, olet tervetullut koulutukseen! Koulutus sopii niin kotikoirien kuin kisakoirienkin omistajille. Koulutuksen teemana on koiran käyttäytyminen ja oppiminen. Päivän aikana saat tietoa mm. luonneominaisuuksista ja miten koira oppii asioita. Koulutuspäivän alussa on luento-osuus, ja iltapäivä käytetään koirakoiden ongelmien ratkaisuun.

Jari Keinäsellä on yli 30 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta. Hänellä on takanaan pitkä ura työkoiranohjaajana, kokemusta tuhansien koirien kouluttamisesta ja koirien kanssa kilpailemisesta. Hän on lisäksi toiminut ammattiin valmistuneiden eläintenkouluttajaopiskelijoiden opettajana, ja hänet voit tavata myös Kennelliiton luonnetestituomarin työssä.

http://koijari.fi/koulutus/

Hinnat:
Seuranjäsenet: 60€/koirakkopaikka, 10€/kuuntelupaikka
Muut: 70€/koirakkopaikka, 15€/kuuntelupaikka

Koirakkopaikkoja vain 10, kuuntelupaikkoja rajoittamaton määrä. Koulutus järjestetään, jos koirakkopaikat saadaan myytyä.

Alustava aikataulu:
klo 9–11 luento-osuus koiran oppimisesta
klo 11–12 ruokatauko (paikalla kanttiini)
noin klo 12–16 koirakot (10 paikkaa)

Koulutus järjestetään Kemin Koiraharrastajien kentällä/hallissa.

Koirakkopaikoille sitovat ilmoittautumiset (peruuntumisen sattuessa voit myydä paikan itse eteenpäin). Koirakkopaikan maksu paikan varauksen yhteydessä, kuuntelupaikkojen eräpäivä 11.9.

Ilmoittautuminen: miisasaukkonen@gmail.com

4 comments

    1. Hei! Koulutus on koirakoita varten, joilla on joku tietty ongelma käytöksessä tmv. Ei siis varsinaisesti pentukoulutus. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti ilmottautua kuunteluoppilaaksi vaikkei tällä hetkellä koiran kanssa olisikaan suurempia ongelmia! Jarin koulutuksissa jokainen kuuntelijakin oppii varmasti paljon koiran kouluttamisesta. Pentukursseja meille ei tällä hetkellä ole suunniteltu, mutta arkitottelevaisuustreenit ovat hyvä paikka pennun kanssa treenaamiseen (kunhan koira on sen ikäinen, että rokotukset ovat voimassa). Kannattaa liittyä Facebookissa ryhmään ”Kemkon arkitottelevaisuustreenit”. – Miisa

      1. Ilmoittaudun kuunteluopetukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s