Agilitykoulutusta Lapin Läänin seurojen nuorille syksyllä 2021

Suomen Agilityliitto tukee alueen nuoria järjestämällä alle 20-vuotiaille yhteisiä koulutustilaisuuksia. Mukaan voi ilmoittautua kaikkien Lapin seurojen alle 20 v. nuoret.

Koulutuksia järjestetään useissa eri kaupungeissa vuoden 2021 aikana. Koulutus on ilmainen ja mukaan pääsee 16 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensisijassa jokainen pääsee mukaan yhden koiran kanssa, mutta jos tilaa jää, niin voit hakea myös paikkaa toiselle koirallesi. Tee molemmista koiristasi eri hakemus ja merkitse nimesi perään 2 sille koiralle, jonka otat mukaan jos saat toisen paikan. Jokainen vastaa omista matkakuluistaan itse.

Koulutuksia on Keminmaassa, Kemissä, Torniossa, Rovaniemellä ja Pellossa.

Kemin koulutus on Kemin Koiraharrastajat ry:n hallilla sunnuntaina 24.10, alkaen klo 10.00 osoitteessa Eteläntie 332. (Navi löytää hotelli Yöpuun, os. Eteläntie 327)

Kouluttajana on Tiia Riikola Oulusta. Koulutukset järjestetään ryhmissä joko 4 koirakkoa/2 h tai 8 koirakkoa/4 h ryhmissä. Jokainen saa seurata kaikkien koulutuksen eli voi olla paikalla vaikka koko päivän, jolloin jää aikaa myös tutustua toisiin nuoriin. Muista voimassaoleva lisenssi.

Hakemukset täytettävä viimeistään 15.10 mennessä.

Hae mukaan Kemin koulutukseen täältä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s