Hallin tiedot ja sijainti

Kemin Koiraharrastajat ry:n halli on rakennettu vuonna 2010 täysin talkoovoimin ja pelkästään koiraharrastuskäyttöön. Hallin alkuperäinen koko oli 320 m2 eli 16 x 20 m. Hallin laajennus toteutettiin syksyn 2015 aikana, jonka jälkeen hallin koko on 608 m2 eli 16 x 38 m. Pohjana hallissa on keinonurmi. Halli on kylmä, liimapuurunkoinen ja pressukattoinen, mutta hallissa on lämmitin, jolla sisätilan lämpötila saadaan 0–10 asteen seutuville treenien ajaksi. Hallin lisäksi pihalta löytyy myös hiekkapohjainen kenttä.

Kentän/hallin osoite:
Eteläntie 227, 94700 Kemi

Google Maps:
https://goo.gl/maps/G1kPcYKNW8XGGXEj9

Ajo-ohjeet:
KemKon kenttä/halli sijaitsee hotelli Yöpuun vieressä.
Kentälle/hallille pääsee samasta risteyksestä, josta käännytään hotelli Yöpuun pihalle.

Etelästä tultaessa nouse rampista, jossa lukee AJOS, VEITSILUOTO, PEURASAARI, ja käänny risteyksestä oikealle ja seuraavasta taas oikealle.

Pohjoisesta tultaessa nouse rampista, jossa lukee AJOS, VEITSILUOTO, PEURASAARI, ja käänny risteyksestä vasemmalle ja seuraavasta oikealle.

Olet silloin vanhalla 4-tiellä, ja kenttämme sijaitsee tien oikealla puolella. Hotellin pihaan kääntyessä kaarra heti vasemmalle kapeaa asfalttitietä pitkin. Kenttämme sijaitsee hotellin viereisen metsikön takana.