Käyttöoikeus jäsenille

HALLIMAKSUT

Kurssimuotoiset treenit sekä erilliset koulutukset sisältävät hallimaksun. Viikottainen treenipaikka ja/tai hallin käyttö vapaavuoroilla vaatii hallimaksun maksamisen. Kentän käyttö kuuluu jäsenhintaan.

Syksyn osuus hallimaksusta on maksettava 30.9. mennessä. Kevään tai koko vuoden hallimaksu tulee maksaa viimeistään 31.12. Hallimaksu maksetaan viitteellä 055.


VAPAAVUOROT

Vapaavuoroilla (eli varattujen treeniaikojen ulkopuoliset ajat) pystyvät treenaamaan hallin avaimen lunastaneet seuranjäsenet (avaimen saa Ritvalta 10 € panttia vastaan). Vapaavuoroilla hallissa ei saa käyttää lämmitystä.

Vapaavuorot ovat maksimissaan 0,5 h pituisia per treenaaja. Hallin käyttö vapaavuoroilla on kaikkien jäsenten oikeus, eli kukaan ei voi varata vapaavuoroilla hallia vain omiin treeneihinsä ja treenata yli puolta tuntia niin, etteivät muut hallin käyttäjät pääse treenaamaan. Uuden tulijan tulisi päästä mukaan treenaamaan jo aiemmin treenaamassa olevien kanssa yhdessä vuorotellen.

Jos kyseessä on eri laji, esim. agility ja rally-toko/toko, niin hallin perälle aidataan oranssilla verkolla alue, max 10 x 16 m eli 160 m², ja sinne siirrytään tokoilemaan ja rallytokoilemaan.

LÄMPIMÄT VUOROT

Lisätietoa löydät täältä.