Hallivuoron varaus jäsenille

Vuoden 2019 alusta alkaen hallimaksun maksaneilla KemKon jäsenillä on mahdollisuus varata lämmitettyä halliaikaa omiin treeneihin erillistä korvausta vastaan.

Yhden tunnin (1 h) mittaisella varatulla vuorolla saa käyttää yhtä lämmitintä, ja varatun treeniajan hinta on 10 euroa. Näitä vuoroja myydään viiden kappaleen seteissä (50 eur), ja ostetuilla viidellä treenivuoroilla ei ole takarajaa, mutta vuorot ovat käytettävissä vain sinä aikana, kun jäsen on maksanut hallimaksun.

Kun jäsen varaa itselleen maksetun, yksityisen treenivuoron, niin tällöin halli ei siis ole vapaassa käytössä vaan varattu yksinomaan kyseiselle henkilölle. Varatulle treenivuorolle voi osallistua samanaikaisesti useampi hallimaksun maksanut jäsen. Jos hallimaksun maksaneen jäsenen kanssa yhdessä treenivuorolle tulee joko hallimaksua maksamaton jäsen tai seuran ulkopuolinen henkilö, niin näiden osalta suoritetaan lisämaksu 10 eur per hlö. Jos kuitenkin hallimaksua maksamaton jäsen tai seuran ulkopuolinen henkilö on mukana vain kouluttajan roolissa, eli ei treenaa itse, niin tällöin lisämaksua ei tarvitse suorittaa. Kouluttajan avulla jäsen ei kuitenkaan saa tehdä taloudellista voittoa itselleen (esimerkiksi myymällä ulkopuolisille koulutuspaikkoja).

Yksityinen treenivuoro tulee varata mielellään kolme vuorokautta ennen treeniajankohtaa, kuitenkin viimeistään yksi vuorokausi ennen treeniaikaa. Varaus on sitova. Varattu vuoro merkitään KemKon kalenteriin muille jäsenille tiedoksi.

Ohje treenivuorojen ostamiseen ja varaamiseen:

1. Maksa 50 euroa (5 x 1 h) Kemin Koiraharrastajat ry:n tilille (FI04 5131 0020 0461 58) käyttäen viitenumeroa 055.

2. Lähetä Miisalle (WhatsApp 044 5275 175 tai miisasaukkonen@gmail.com) kuitti maksusta. Maksukuitti tulee toimittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun varaat ensimmäistä vuoroa.

3. Varaa lämmitetty hallivuoro ilmoittamalla varaamasi aika Miisalle WhatsAppilla 044 5275 175 (toissijainen ilmoitusmahdollisuus sähköpostitse miisasaukkonen@gmail.com) viimeistään yksi vuorokausi ennen treeniajankohtaa. Miisa pitää kirjaa ostetuista ja käytetyistä vuoroista sekä merkitsee varausajat kalenteriin. Varatessa ilmoitetaan kaikkien osallistuvien nimet. Kerralla voi varata maksimissaan kaksi peräkkäistä vuoroa (eli max 2 h). Jäsen ei kuitenkaan voi varata toistuvaa treenivuoroa (esim. joka ma klo x), vaan jokainen treenikerta tulee varata erikseen.

***

Tämä ohje on voimassa toistaiseksi. Johtokunnalla on oikeus lopettaa käytäntö koska vaan, jos väärinkäyttöjä tms. ilmenee. Tällöin käyttämättömät vuorot maksetaan takaisin jäsenille.