Arkitottelevaisuus

Facebook-ryhmä: Kemkon arkitottelevaisuustreenit

Kemko järjestää epäsäännöllisesti yksittäisiä arkitottelevaisuustreenejä. Treenit ovat kaikille avoimia. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta laitamme kuitenkin muutamaa päivää ennen treenejä Facebook-ryhmään kyselyn tulijoista, jotta saamme jonkinlaisen käsityksen, minkä verran koirakoita on tulossa. Treenit järjestetään, jos koirakoita on tulossa vähintään viisi. Perutuista treeneistä ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. Jos et ole Facebookissa, voit tarvittaessa tarkistaa tilanteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miisasaukkonen@gmail.com.

Hallikaudella treenit ovat hallimaksun maksaneille seuranjäsenille ilmaiset, muille 3€. Kesäisin kaikille jäsenille ilmaiset, muille 3€. Maksu käteisellä (varaa tasaraha).

Treenit sopivat kaikille kotikoirista kisaajiin ja pennusta vanhukseen. Treenit ovat erinomainen tilaisuus sosiaalistamiselle. Treeneissä tehdään mm. erilaisia kontakti- ja ohitusharjoituksia, opetellaan rauhoittumista ja paikallaoloa, sivullaoloa ja seuraamista sekä totutetaan koiraa vieraan ihmisen käsittelyyn.

Vetäjänä toimii Tiina Maunu.

Huom!
Treeneihin osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset kunnossa. Ethän tuo sairasta koiraa (esim. kennelyskä) treeneihin, tai jos perheen toinen koira on sairastunut.

Treenit kesällä tiistaisin klo 17-18 ulkokentällä:
14.5. Tiina
21.5. Tiina PERUTTU
28.5. Tiina
4.6. Heli PERUTTU
11.6. Heli

25.6. Tiina

2.7. Tiina

9.7. Tiina

Loppukesän treeneistä ilmoitetaan myöhemmin!

Mainokset