Arkitottelevaisuus

Facebook-ryhmä: Kemkon arkitottelevaisuustreenit

Kemko järjestää epäsäännöllisesti yksittäisiä arkitottelevaisuustreenejä. Treenit ovat kaikille avoimia. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta laitamme kuitenkin muutamaa päivää ennen treenejä Facebook-ryhmään kyselyn tulijoista, jotta saamme jonkinlaisen käsityksen, minkä verran koirakoita on tulossa. Treenit järjestetään, jos koirakoita on tulossa vähintään viisi. Perutuista treeneistä ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. Jos et ole Facebookissa, voit tarvittaessa tarkistaa tilanteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miisasaukkonen@gmail.com.

Hallikaudella treenit ovat hallimaksun maksaneille seuranjäsenille ilmaiset, muille 3€. Kesäisin kaikille jäsenille ilmaiset, muille 3€. Maksu käteisellä (varaa tasaraha).

Treenit sopivat kaikille kotikoirista kisaajiin ja pennusta vanhukseen. Treenit ovat erinomainen tilaisuus sosiaalistamiselle. Treeneissä tehdään mm. erilaisia kontakti- ja ohitusharjoituksia, opetellaan rauhoittumista ja paikallaoloa, sivullaoloa ja seuraamista sekä totutetaan koiraa vieraan ihmisen käsittelyyn.

Vetäjinä toimii Anna-Riina Rajala ja Heli Ranta.

Talven treenit:
su 10.3. klo 18-19 Anna-Riina & Heli
su 24.3. klo 18-19 Heli
su 31.3. klo 19.30-20.30 Anna-Riina

Mahdollisista huhtikuun treeneistä ilmoitetaan myöhemmin!

 

 

 

 

Mainokset