Näyttelyharjoitukset

Facebook-ryhmä: Kemkon näyttelyharjoitukset

Kemko järjestää kausittain näyttelytreenejä. Treenit ovat kaikille avoimia. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta laitamme kuitenkin muutamaa päivää ennen treenejä Facebook-ryhmään kyselyn tulijoista, jotta saamme jonkinlaisen käsityksen, minkä verran koirakoita on tulossa. Treenit järjestetään, jos koirakoita on tulossa vähintään viisi. Perutuista treeneistä ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. Jos et ole Facebookissa, voit tarvittaessa tarkistaa tilanteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miisasaukkonen@gmail.com.

Hallikaudella treenit ovat hallimaksun maksaneille seuranjäsenille ilmaiset, muille 3€. Kesäisin kaikille jäsenille ilmaiset, muille 3€. Maksu käteisellä (varaa tasaraha).

Treenit sopivat kaiken tasoisille, ja ne ovat erinomainen tilaisuus myös sosiaalistamiselle, vaikkei varsinaisesti näyttelyitä harrastaisikaan. Vetäjinä toimii Henna & Mika Tissari.

Huom!
Treeneihin osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset kunnossa. Ethän tuo sairasta koiraa (esim. kennelyskä) treeneihin, tai jos perheen toinen koira on sairastunut.

Kesän näyttelytreenit:

to 2.5. klo 18 (ulkona, säävaraus)
to 9.5. klo 18 PERUTTU!!
to 16.5. klo 18
to 23.5. klo 18to 6.6. klo 18 PERUTTU!!
to 13.6. klo 18
to 27.6. klo 18

Mainokset