Näyttelyharjoitukset

Facebook-ryhmä: Kemkon näyttelyharjoitukset

***
Tällä hetkellä näyttelytreeneille ei ole vetäjää, joten treenit ovat toistaiseksi tauolla määrittelemättömän ajan.
***
Kemko järjestää kausittain näyttelytreenejä. Treenit ovat kaikille avoimia. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta laitamme kuitenkin muutamaa päivää ennen treenejä Facebook-ryhmään kyselyn tulijoista, jotta saamme jonkinlaisen käsityksen, minkä verran koirakoita on tulossa. Treenit järjestetään, jos koirakoita on tulossa vähintään viisi. Perutuista treeneistä ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. Jos et ole Facebookissa, voit tarvittaessa tarkistaa tilanteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miisasaukkonen@gmail.com.

Hallikaudella treenit ovat hallimaksun maksaneille seuranjäsenille ilmaiset, muille 3€. Kesäisin kaikille jäsenille ilmaiset, muille 3€. Maksu käteisellä (varaa tasaraha).

Treenit sopivat kaiken tasoisille, ja ne ovat erinomainen tilaisuus myös sosiaalistamiselle, vaikkei varsinaisesti näyttelyitä harrastaisikaan. Vetäjinä toimii Henna & Mika Tissari.

Huom!
Treeneihin osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset kunnossa. Ethän tuo sairasta koiraa (esim. kennelyskä) treeneihin, tai jos perheen toinen koira on sairastunut.

Näyttelytreeneistä ilmoitetaan Kemkon näyttelyharjoitukset FB-ryhmässä:
https://www.facebook.com/groups/441377899572299/

Jos et ole Facebookissa, voit kysyä treeneistä:
0445275175 Miisa