Näyttelyharjoitukset

Facebook-ryhmä: Kemkon näyttelyharjoitukset

Kemko järjestää kausittain näyttelytreenejä. Treenit ovat kaikille avoimia. Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta laitamme kuitenkin muutamaa päivää ennen treenejä Facebook-ryhmään kyselyn tulijoista, jotta saamme jonkinlaisen käsityksen, minkä verran koirakoita on tulossa. Treenit järjestetään, jos koirakoita on tulossa vähintään viisi. Perutuista treeneistä ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. Jos et ole Facebookissa, voit tarvittaessa tarkistaa tilanteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen miisasaukkonen@gmail.com.

Hallikaudella treenit ovat hallimaksun maksaneille seuranjäsenille ilmaiset, muille 3€. Kesäisin kaikille jäsenille ilmaiset, muille 3€. Maksu käteisellä (varaa tasaraha).

Treenit sopivat kaiken tasoisille, ja ne ovat erinomainen tilaisuus myös sosiaalistamiselle, vaikkei varsinaisesti näyttelyitä harrastaisikaan. Vetäjinä toimii Henna & Mika Tissari.

Huom!
Treeneihin osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset kunnossa. Ethän tuo sairasta koiraa (esim. kennelyskä) treeneihin, tai jos perheen toinen koira on sairastunut.

Kesän 2019 näyttelytreeneistä ilmoitetaan Kemkon näyttelyharjoitukset FB-ryhmässä (treenit torstaisin klo 18):
https://www.facebook.com/groups/441377899572299/

Jos et ole Facebookissa, voit kysyä treeneistä:
0408466969 Henna Tissari

Mainokset