Kerhonmestarit

AGILITYN KERHONMESTARUUS

• Kemin Koiraharrastajat järjestää yleensä kahdet kisat vuodessa. Kaikki niihin osallistuneet KemKoa edustavat jäsenet osallistuvat “Kerhonmestari”-kisaan luokissa: 1-luokka, 2-luokka ja 3-luokka.

• Kisoista lasketaan kunkin kilpailijan kahden parhaimman radan tulokset yhteen, ja parhaan yhteistuloksen kussakin tasoluokassa tehnyt koirakko voittaa “Kerhonmestari”-tittelin. Titteli jaetaan siis joka tasoluokassa erikseen.

• Mölliluokan mestaruus ratkaistaan Kemkon järjestämissä epävirallisissa kisoissa. Kunkin kilpailijan kaksi parasta mölliluokan tulosta lasketaan yhteen, ja parhaan tuloksen tehnyt koirakko voittaa ”Kerhonmestari”-mölliluokan tittelin.

 

RALLY-TOKON KERHONMESTARUUS

• Kemin Koiraharrastajien jäsenet osallistuvat kerhonmestaruuskisaan jokaisella tuloksella, jonka saa KemKon omista rt-kisoista ko. vuonna. Koirakko voi osallistua usempaankin luokkaan ja on mukana joka luokan voitosta kisaamassa. Kisaan voi osallistua yhdellä tuloksella/luokka, ja kisaan lasketaan koirakon paras tulos luokassa. Jos kahdella koirakolla on luokassa tasapisteet, niin tällöin radan suoritusaika ratkaisee voittajan.